Nieuws

Glad stucwerk: alle soorten op een rij

Gaat u voor een moderne uitstraling of zoekt u een basis voor behang, muurverf, spacken of sierpleisteren? Glad stucwerk heeft verschillende mogelijkheden. Of het nu voor uw woonkamer, badkamer, keuken of een andere ruimte is, u kunt uit verschillende opties kiezen in glad stucwerk.

Glad stucwerk: de betonlook

Eén van de trends in stucwerk van 2022 is betonlook. Het geeft uw interieur een industriële uitstraling. Hierin kunt u kiezen uit Beton ciré en Beal Mortex. U kunt bij elk van deze wandafwerkingen een aangepaste kleur en textuur bereiken. Nog een voordeel: het is geschikt voor in natte ruimtes en is zeer onderhoudsvriendelijk. Kies bijvoorbeeld voor betonlook in uw keuken of badkamer. Welke verschillen zijn er tussen Beton ciré en Beal Mortex? U leest het hier!

Multifunctioneel en glad stucwerk: pleisterwerk

Bent u van plan uw wanden te behangen en/of kiest u ervoor om wanden te sauzen? Dan kunt u kiezen voor pleisterwerk. Behang- of sausklaar stucwerk wordt hier ook onder verstaan. Glad stucwerk is in dit geval van belang om ongelijkheden weg te werken, zodat de wanden er strak uitzien voordat er behangen wordt of de muren een kleur krijgen. Dit maakt het behangen/sauzen makkelijker én is geschikt om overheen te tegelen.

Leemstuc

Het is glad, vochtregulerend, geluidsabsorberend én veelzijdig: leemstuc. Deze afwerking bestaat uit natuurlijke materialen: zand, klei en silt. De vochtregulerende functie zorgt voor een continue luchtvochtigheid, een koel huis in de zomer en warmte in de winter. Dit maakt het uitermate geschikt voor woonkamers, slaapkamers én kantoren.

Tadelakt

Tadelakt is een Marokkaans glanspleister dat gemaakt is van ademende en stootvaste materialen. Dit type stucwerk wordt veelal gebruikt voor stoombaden en badhuizen. Het is namelijk ook waterbestendig! Zoekt u naar stucwerk dat tegen een stootje en vocht kan? Tadelakt wordt ook gebruik in keukens, schouwen en woonkamers. Let op: dit type stucwerk blijft poreus. Hiertegenover staat wel dat het een warme uitstraling heeft!

Glad stucwerk: voor elke ruimte geschikt

Het geeft de ruimte een moderne uitstraling, het is gemakkelijk te herstellen én het verhoogt de waarde van uw woning: glad stucwerk heeft veel voordelen. U kunt kiezen uit allerlei soorten afwerkingen, soorten en kleuren. Gaat u ook voor glad stucwerk? Wij geven u graag meer informatie. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nauwkeurig en kwalitatief stucwerk

Professionele afwerking van muren tot plafonds

Gekwalificeerde stukadoors en professionele materialen

Meer Tips & Tricks

Plafond stucen: dit zijn de mogelijkheden

De v-naden in uw plafond zat of uw plafonds een nieuwe uitstraling geven? Uw plafond stucen kan verschillende redenen hebben en er zijn verschillende plafondafwerkingen waaruit u kunt kiezen. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden! Redenen om uw plafond te laten stucen Er zijn verschillende redenen om uw plafond (opnieuw) te laten stucen. Meestal …

Stuccen op stucwerk: de mogelijkheden

Op de meeste ondergronden kan gestuct worden. Echter, vraagt elke ondergrond om een ander soort voorbereiding. Stuccen op uw oude stucwerk? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.  Stuccen op uw oude stucwerk Oud stucwerk hoeft niet altijd van de muren gehaald te worden. Het is bijvoorbeeld lastig om sommige soorten stucwerk te verwijderen wanneer …

Dit zijn dé trends in stucwerk van 2022

Gaat u verbouwen? Er zijn veel verschillende soorten stucwerk en afwerkingen waar u uit kunt kiezen, maar wat gaan we dit jaar veel zien? Wij hebben de belangrijkste trends in stucwerk van 2022 voor u op een rij gezet! Glad stucwerk blijft populair Houdt u van een moderne uitstraling? Kies dan voor glad stucwerk. Ook …