Diensten

Wandafwerking

Wandafwerking

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei vormen in wandafwerking, van leemstuc tot betonlook. Met de professionele materialen weten ons vakmannen uw huis weer als nieuw te laten lijken. Wij adviseren u over de mogelijkheden en zorgen voor een strak eindresultaat!

Betonlook Pandomo

Betonlook oftewel pandomo is een nieuwe trend in het stucwerk. Deze robuuste en industriële wandafwerking stijl geeft de muur een decoratief karakter. Het voordeel van deze stuclaag is dat het verkrijgbaar is in verschillende kleuren en het materiaal is waterafstotend doordat het middel Pandomo Stone Oil bevat. Dit is afneembaar en daarom zeer geschikt voor in de keuken of badkamer.

Voordelen:
– Waterafstotend
– Slijtvast
– Onderhoudsvrij

Beton ciré

Beton ciré is een betonlook van zeer hoogwaardig en waterdicht cement en kan op iedere ondergrond worden aangebracht. Het voordeel van Beton ciré is dat het naadloos kan worden aangebracht. Daarnaast is deze egale betonlook de ideale oplossing voor badkamers en biedt het de mogelijkheid om een fijn aangepaste kleur en textuur te bereiken.

Voordelen:
– Naadloos
– Onderhoudsvriendelijk
– Watervast

Beal Mortex

Beal Mortex is een soortgelijke natuurlijk betonlook als beton ciré. Het verschil is dat Beal Mortex een extra afwerklaag nodig heeft. Beal Mortex is zeer geschikt voor natte ruimtes. Zo worden de wanden beschermd tegen vuilaanslag, shampoo en zeepresten. Net als beton ciré biedt het de mogelijkheid om een fijn aangepaste kleur en textuur te bereiken.

Voordelen:
– Onderhoudsvriendelijk
– Watervast
– Bescherming tegen vuilaanslag

Leemstuc

Leemstuc bestaat uit natuurlijke materialen met een uitstekende vochtregulerende, geluidsabsorberende en warmtevast vermogen. De vochtregulerende functie zorgt voor een continue luchtvochtigheid. Leemstuc wandafwerking is uitermate geschikt voor leefruimtes als slaapkamers, kantoren of woonkamers.

Voordelen:
– Vochtregulerend
– Geluidsabsorberend
– Veelzijdig

Tadelakt

Deze speciale wand afwerkingstechniek bestaat uit ademend en stootvaste materialen en is daarom perfect voor vochtige ruimtes. De oppervlakte wordt met een kalklaag samengeperst en met een steen tot glans gebracht. Vervolgens wordt de kalklaag met zeep bewerkt waardoor de wand waterdicht wordt en een glanzende uitstraling krijgt. Hoewel tadelakt veelal wordt gebruikt voor badhuizen en stoombaden kan het ook heel goed in de keuken, de schouw of in de woonkamer worden toegepast.

Voordelen
– Ademend
– Stootvast
– Waterbestendig

Spackspuitwerk

Dit is een spuittechniek bestaande uit een korrelstructuur dat met een machine op de muur of het plafond wordt gespoten. Deze vorm van stucen leent zich goed voor nieuwbouwwoningen. Spackspuitwerk is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur.

Voordelen
– Snel aangebracht
– Voordelig
– Waterbestendig

Pleisterwerk

Onder pleisterwerk wordt glad en strak stucwerk van de wand of het plafond verstaan. Deze techniek kan zowel binnen als buiten toegepast worden. Pleisterwerk bestaat uit een dunne laag hechtgips. Het voordeel hiervan is dat het zowel behang- als sausklaar afgewerkt wordt. Pleisterwerk is geschikt voor elke ruimte.

Voordelen:
– Voor binnen en buiten
– Geen kleurverschil
– Gemakkelijk schoon te maken

Raapwerk

Dit is het vlak en waterpas maken van ruwe muren en plafonds. Dit wordt gedaan door middel van een laag gipsmortel. Deze laag wordt zowel machinaal als met de hand aangebracht. Raapwerk wordt gebruikt om scheve of beschadigde muren weer recht te maken. Door de dikte van raapwerk kunnen rondingen mooi afgewerkt worden. Raapwerk is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes.

Voordelen:
– Geschikt voor rondingen
– Geschikt voor beschadigde muren
– Waterbestendig

Bekijk ook onze overige diensten