Over ons

Voor nauwkeurig en kwaliteit stucwerk bent u bij Stukadoorsbedrijf Van Ginkel aan het juiste adres. Al sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het stucen van wanden, plafonds en buitengevelisolatie.

Wij zijn Stukadoorsbedrijf Van Ginkel

Voor nauwkeurig en kwalitatief stucwerk bent u bij Stukadoorsbedrijf Van Ginkel aan het juiste adres. Een familiebedrijf sinds 1995 en gespecialiseerd in het stucen van wanden, plafonds en het isoleren van buitengevels. Met onze gediplomeerde stukadoors en de professionele materialen leveren wij kwaliteit op maat. Van leemstuc tot betonlook, bij ons is iedere vorm van stucwerk mogelijk. Wij denken graag met u mee!

Stukadoorsbedrijf Van Ginkel door de jaren heen

Het familiebedrijf van Ginkel, is in januari 1995 gestart door Gerrit en Cobi van Ginkel. Het Stukadoorsbedrijf maakte een vliegende start en had al snel zes man personeel. Na het overlijden van Gerrit van Ginkel heeft Cobi met behulp van haar zonen het bedrijf weten door te zetten. Na een aantal jaren is het stokje doorgegeven aan Jan en Peter van Ginkel. Deze overname resulteerde in de aankoop en verhuizing naar de vestiging in Ens. Vanuit deze vestiging wordt tegenwoordig nog steeds hard gewerkt voor Stukadoorsbedrijf van Ginkel.

Ons stucwerk

Wij zorgen voor een professionele afwerking van muren tot plafonds. Van nieuwbouwwoningen tot historische panden. Van binnen tot buiten. Wij regelen het graag! Dit kunnen wij realiseren door het gebruik van diverse technieken. Vooraf bespreken wij wat u van ons kunt verwachten, zodat u nooit voor een verrassing komt te staan. Wij kijken met u mee welk soort stucwerk het beste bij de ruimte past. Op basis van deze informatie gaan onze vakmannen aan de slag. Wij verzekeren u van kwaliteit op maat. Tijdens en na het proces!

Buitengevelisolatie

Naast het stucen bieden wij al sinds 2008 bieden de speciale techniek van gevelisolatie aan. Gevelisolatie is een effectieve manier om uw woning te isoleren. Het is duurzaam, milieuvriendelijk en zorgt voor een aanzienlijke besparing op uw maandlasten.

Nauwkeurig en kwalitatief stucwerk

Professionele afwerking van muren tot plafonds

Gekwalificeerde stukadoors en professionele materialen

Vakkennis en ervaring

Bij Stukadoorsbedrijf Van Ginkel bent u verzekerd van goede kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring als leermeester stukadoor hebben wij het vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Wij vinden het belangrijk dat ons werk vakkundig wordt verricht en voldoet aan de eisen van onze opdrachtgevers. Wij staan garant voor een eerlijke en open communicatie. Daarbij bewaken wij de kwaliteit van onze dienstverlening continu.

Jan van Ginkel

Jan van Ginkel

Eigenaar
Peter van Ginkel

Peter van Ginkel

Eigenaar

Laatste project

Gips stucwerk

In deze moderne woning is ervoor gekozen om de muren glas en egaal te stucen met gips (mp-75). Alle muren zijn sausklaar gemaakt en vervolgens gesausd in een mooie sprekende kleur. Deze strakke afwerking ook bij jou in huis? Neem gerust contact met ons op.