Diensten

Akoestische plafonds

Akoestische plafonds

Akoestische plafonds bieden de juiste oplossing voor woon-, werk- en leefruimtes. Het verminderd echo’s in zowel kleine als grote ruimtes. Zo creëren wij onder andere een naadloos plafond, een mooie uitstraling, en zorgen we voor een optimaal geluidscomfort.

Akoestische oplossingen voor ieder pand

Van bedrijfspanden tot concertzalen of uw eigen woning, een fijne akoestiek is essentieel en akoestiek sluit naadloos aan op de ruimte. Zo bestaat een akoestisch plafond uit materiaal dat geluid opneemt. De diverse soorten materialen, de dikte en de structuur bepaald hoeveel geluid er opgenomen wordt. Het voordeel hiervan is dat geluidscomfort geoptimaliseerd wordt tijdens onder andere concerten, vergaderingen of gesprekken.

Kleur en structuur

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op het geluidscomfort. De Dikte van de laag en de structuur zijn bepalend. Afhankelijk van het gewenste geluidscomfort, stemmen wij de dikte van de laag met u af. Hoe dikker de laag, hoe meer geluidsdemping.

Wij realiseren akoestische plafonds in diverse kleuren. Daarvoor adviseren wij u graag over de kleur passend bij de ruimte waar het akoestische plafond wordt gerealiseerd.

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Een akoestisch plafond is zeer onderhoudsvriendelijk. Het reinigen van het plafond kan met de stofzuiger of een zachte borstel worden gedaan.

Kosten akoestische plafonds

Iedere ruimte en ondergrond van het plafond is weer anders. Daarnaast zijn de kosten van een akoestisch plafond afhankelijk van een aantal factoren zoals het oppervlak, de dikte van de laag, het materiaal en de kleur.

Montage

Met ruime ervaring kunt u het monteren van een akoestisch plafond gerust aan ons overlaten. Wij realiseren een mooie, strakke en naadloze akoestische oplossing voor iedere ruimte.

Advies nodig?

Het vinden van een geschikt akoestisch plafond kan een lastige klus zijn. Daarom voorzien wij u graag van een pasklare maatwerkoplossing. Daarbij houden wij rekening met uw wensen, de ruimte en de brandveiligheid.

Voordelen akoestische plafonds:
– Verminderd nagalm en echo
– Onbeperkte levensduur
– Onderhoudsvriendelijk
– Op iedere ondergrond toepasbaar

Bekijk ook onze overige diensten