Nieuws

Waterbestendig stucwerk in de keuken

Mooie strakke muren in de keuken en nooit meer de naden tussen de wandtegels schoonmaken? Waterbestendig stucwerk in de keuken biedt vele voordelen. Stucwerk van kwaliteit is duurzaam en kan in verschillende stijlen.

Waterbestendig stucwerk: hygiënisch en duurzaam

In de keuken dient een stukadoor rekening te houden met factoren als vet, etensresten en water. Waterbestendig stucwerk in de keuken voorkomt dat vet en vuil in de muren trekt. Terwijl er bij wandtegels schimmel kan ontstaan in de naden, gebeurt dit niet bij waterbestendig stucwerk in de keuken. Dit is namelijk eenvoudig schoon te maken. Het is slijtvast, stootvast en krasbestendig, waardoor het lang meegaat. Kortom: waterbestendig stucwerk in de keuken is duurzame en hygiënische keuze.

Stucwerk in verschillende stijlen

De keuken is een ruimte waar u veel tijd door brengt. Logisch dat u het stucwerk bij uw woonstijl wilt laten passen. Daarom zijn er verschillende stijlen mogelijk. Zodat er altijd een stijl tussen zit die bij uw wensen, woning en keuken past.

Industrieel:

Met waterbestendig stucwerk kan er een mooie betonlook gecreëerd worden, die de keuken nog meer tot zijn recht laat komen.

Landelijk:

leemstuc
Met Leemstuc wordt er een stijl gecreëerd die perfect aansluit bij uw landelijke keuken of woonstijl. Ook bij strakke keukens kan leemstuc erg mooi staan door het speelse effect.

Strak:

Waterbestendig stucwerk keuken
Liever een strak geheel of een muur “verfklaar” maken? Ook dat is mogelijk. Deze stijl past prachtig in een moderne keuken.

Stucen in de keuken

Het leveren van kwaliteitsstucwerk is erg belangrijk. Iedere ruimte is anders, dit maakt maatwerk nog belangrijker. Iedere keuken en ruimte vraagt om een andere werkwijze. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie over waterbestendig stucwerk

Wilt u meer informatie over het stucen van uw keuken? Neem dan gerust contact met ons op. Naast de keuken ook nog een andere ruimte stucen? De mogelijkheden voor stucwerk zijn eindeloos!

Nauwkeurig en kwalitatief stucwerk

Professionele afwerking van muren tot plafonds

Gekwalificeerde stukadoors en professionele materialen

Meer Tips & Tricks

Spacken of stucen? Wij vertellen het u!

Spacken en stucen: het zijn twee technieken om wanden en plafonds af te werken. Er zijn wel degelijk verschillende aspecten om rekening mee te houden. Wij zetten ze voor u op een rij!

Uw wanden opnieuw stucen: wanneer wel of niet?

Het opnieuw laten stucen van uw wanden geeft uw huis een geheel nieuwe uitstraling. Maar wanneer is het eigenlijk echt nodig om uw wanden opnieuw te laten stucen? In deze blog vertellen we er alles over!

Structuurpleister: alle soorten & tips op een rij

Bent u op zoek naar manieren om uw muren meer textuur te geven? Structuurpleister, ook wel bekend als sierpleister, is de oplossing! Deze veelzijdige afwerking kan zowel binnen als buiten worden toegepast en biedt verschillende texturen om uit te kiezen. In deze blog nemen we u mee in de wereld van structuurpleister, van de diverse …