Nieuws

Waterbestendig stucwerk in de keuken

Mooie strakke muren in de keuken en nooit meer de naden tussen de wandtegels schoonmaken? Waterbestendig stucwerk in de keuken biedt vele voordelen. Stucwerk van kwaliteit is duurzaam en kan in verschillende stijlen.

Waterbestendig stucwerk: hygiënisch en duurzaam

In de keuken dient een stukadoor rekening te houden met factoren als vet, etensresten en water. Waterbestendig stucwerk in de keuken voorkomt dat vet en vuil in de muren trekt. Terwijl er bij wandtegels schimmel kan ontstaan in de naden, gebeurt dit niet bij waterbestendig stucwerk in de keuken. Dit is namelijk eenvoudig schoon te maken. Het is slijtvast, stootvast en krasbestendig, waardoor het lang meegaat. Kortom: waterbestendig stucwerk in de keuken is duurzame en hygiënische keuze.

Stucwerk in verschillende stijlen

De keuken is een ruimte waar u veel tijd door brengt. Logisch dat u het stucwerk bij uw woonstijl wilt laten passen. Daarom zijn er verschillende stijlen mogelijk. Zodat er altijd een stijl tussen zit die bij uw wensen, woning en keuken past.

Industrieel:

Met waterbestendig stucwerk kan er een mooie betonlook gecreëerd worden, die de keuken nog meer tot zijn recht laat komen.

Landelijk:

leemstuc
Met Leemstuc wordt er een stijl gecreëerd die perfect aansluit bij uw landelijke keuken of woonstijl. Ook bij strakke keukens kan leemstuc erg mooi staan door het speelse effect.

Strak:

Waterbestendig stucwerk keuken
Liever een strak geheel of een muur “verfklaar” maken? Ook dat is mogelijk. Deze stijl past prachtig in een moderne keuken.

Stucen in de keuken

Het leveren van kwaliteitsstucwerk is erg belangrijk. Iedere ruimte is anders, dit maakt maatwerk nog belangrijker. Iedere keuken en ruimte vraagt om een andere werkwijze. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie over waterbestendig stucwerk

Wilt u meer informatie over het stucen van uw keuken? Neem dan gerust contact met ons op. Naast de keuken ook nog een andere ruimte stucen? De mogelijkheden voor stucwerk zijn eindeloos!

Nauwkeurig en kwalitatief stucwerk

Professionele afwerking van muren tot plafonds

Gekwalificeerde stukadoors en professionele materialen

Meer Tips & Tricks

Stuccen op stucwerk: de mogelijkheden

Op de meeste ondergronden kan gestuct worden. Echter, vraagt elke ondergrond om een ander soort voorbereiding. Stuccen op uw oude stucwerk? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.  Stuccen op uw oude stucwerk Oud stucwerk hoeft niet altijd van de muren gehaald te worden. Het is bijvoorbeeld lastig om sommige soorten stucwerk te verwijderen wanneer …

Dit zijn dé trends in stucwerk van 2022

Gaat u verbouwen? Er zijn veel verschillende soorten stucwerk en afwerkingen waar u uit kunt kiezen, maar wat gaan we dit jaar veel zien? Wij hebben de belangrijkste trends in stucwerk van 2022 voor u op een rij gezet! Glad stucwerk blijft populair Houdt u van een moderne uitstraling? Kies dan voor glad stucwerk. Ook …

Het verschil tussen behangklaar en sausklaar stucwerk

Huiseigenaren kiezen steeds vaker voor strakke muren. Vroeger zag u in woningen nog wel eens de baksteen structuur, dit wordt echter steeds minder. De muren worden gestuct voordat ze gesausd of behangen worden, dit vraagt om verschillende technieken. Wij leggen graag uit wat het verschil is tussen behangklaar en sausklaar stucwerk!