Nieuws

Waterbestendig stucwerk in de keuken

Mooie strakke muren in de keuken en nooit meer de naden tussen de wandtegels schoonmaken? Waterbestendig stucwerk in de keuken biedt vele voordelen. Stucwerk van kwaliteit is duurzaam en kan in verschillende stijlen.

Waterbestendig stucwerk: hygiënisch en duurzaam

In de keuken dient een stukadoor rekening te houden met factoren als vet, etensresten en water. Waterbestendig stucwerk in de keuken voorkomt dat vet en vuil in de muren trekt. Terwijl er bij wandtegels schimmel kan ontstaan in de naden, gebeurt dit niet bij waterbestendig stucwerk in de keuken. Dit is namelijk eenvoudig schoon te maken. Het is slijtvast, stootvast en krasbestendig, waardoor het lang meegaat. Kortom: waterbestendig stucwerk in de keuken is duurzame en hygiënische keuze.

Stucwerk in verschillende stijlen

De keuken is een ruimte waar u veel tijd door brengt. Logisch dat u het stucwerk bij uw woonstijl wilt laten passen. Daarom zijn er verschillende stijlen mogelijk. Zodat er altijd een stijl tussen zit die bij uw wensen, woning en keuken past.

Industrieel:

Met waterbestendig stucwerk kan er een mooie betonlook gecreëerd worden, die de keuken nog meer tot zijn recht laat komen.

Landelijk:

leemstuc
Met Leemstuc wordt er een stijl gecreëerd die perfect aansluit bij uw landelijke keuken of woonstijl. Ook bij strakke keukens kan leemstuc erg mooi staan door het speelse effect.

Strak:

Waterbestendig stucwerk keuken
Liever een strak geheel of een muur “verfklaar” maken? Ook dat is mogelijk. Deze stijl past prachtig in een moderne keuken.

Stucen in de keuken

Het leveren van kwaliteitsstucwerk is erg belangrijk. Iedere ruimte is anders, dit maakt maatwerk nog belangrijker. Iedere keuken en ruimte vraagt om een andere werkwijze. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie over waterbestendig stucwerk

Wilt u meer informatie over het stucen van uw keuken? Neem dan gerust contact met ons op. Naast de keuken ook nog een andere ruimte stucen? De mogelijkheden voor stucwerk zijn eindeloos!

Nauwkeurig en kwalitatief stucwerk

Professionele afwerking van muren tot plafonds

Gekwalificeerde stukadoors en professionele materialen

Meer Tips & Tricks

Het verschil tussen behangklaar en sausklaar stucwerk

Huiseigenaren kiezen steeds vaker voor strakke muren. Vroeger zag u in woningen nog wel eens de baksteen structuur, dit wordt echter steeds minder. De muren worden gestuct voordat ze gesausd of behangen worden, dit vraagt om verschillende technieken. Wij leggen graag uit wat het verschil is tussen behangklaar en sausklaar stucwerk!

Vacature allround stukadoor

Wil jij ons ervaren team versterken en werken bij een stukadoorsbedrijf waar vakmanschap al jarenlang een algemeen begrip is?

Sierpleister: welke soorten zijn er en welke past bij uw woning?

Gaat u voor structuur op uw wanden? Kies dan voor sierpleister. Bekijk de voordelen en de structuur mogelijkheden van sierpleister. Kies de sierpleister die het beste past bij uw woning.