Nieuws

Welk stucwerk past in uw woning?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van stucwerk. Van modern tot robuust. Stucwerk bepaalt de sfeer in het huis. Weet u welk stucwerk bij uw woning past? Wij helpen u graag een handje!

Leemstuc

Gaat u voor een warme uitstraling in huis? Dan is Leemstuc zeer geschikt. Het creëert een warme en fluweelachtige uitstraling. Leemstuc zorgt daarnaast voor een gezond binnenklimaat. Het is namelijk een product dat volledig uit natuurlijke materialen bestaat. Deze materialen hebben een uitstekende vochtregulerende, geluidsabsorberende en warmtevast vermogen. Deze wandafwerking is daarom perfect voor leefruimtes, zoals slaapkamers, kantoren of woonkamers.

Metallic stucwerk

Een echte eye-catcher in huis: metallic stucwerk. Het creëert een luxueuze en chique uitstraling. Metallic stucwerk is in verschillende varianten te verkrijgen: Messing, Brons, Aluminium, Koper, Zink, Tin, Roest, IJzer en Groen Oxide. Door verschillende varianten en manieren van aanbrengen te combineren kunt u ook gaan voor opvallende, rauwe, warme, natuurlijke of subtiele sfeer. Het is een heel veelzijdig stucwerk.

Betonlook

Deze mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken: de betonlook. Een look die vooral thuis voelt in industriële, landelijke of robuuste zetting. Deze look kan tot stand worden gebracht met Betonlook Pandomo, Beton Cire of Beal Mortex. Het voordeel van deze materialen is dat ze allen watervast zijn. Dit maakt ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de keuken of de badkamer.

Tadelakt

Een oase van rust creëren? Dat kan met Tadelakt. Het heeft een warme en kalme uitstraling. Het van origine Marokkaans stucwerk werd veel gebruikt in badhuizen en stoombaden, maar tegenwoordig zien we het ook steeds meer terug in keukens, badkamers of woonkamers. Door de stootvaste en ademende materialen is het uitermate geschikt voor vochtige ruimtes.

Behang- en sausklaar

Wilt u de sfeer van uw woning bepalen met behang of verf? Dat kan natuurlijk ook. Het is dan gemakkelijk om de ondergrond egaal te maken. Dit kunnen wij bijvoorbeeld met pleisterwerk. Dit is een dunne laag hechtgips, die wij zowel binnen als buiten kunnen aanbrengen.

Keuze

Heeft u een keuze kunnen maken? Wij geven u graag persoonlijk advies over het stucwerk dat bij woning past. Neem contact met ons op!

Nauwkeurig en kwalitatief stucwerk

Professionele afwerking van muren tot plafonds

Gekwalificeerde stukadoors en professionele materialen

Meer Tips & Tricks

Stuccen op stucwerk: de mogelijkheden

Op de meeste ondergronden kan gestuct worden. Echter, vraagt elke ondergrond om een ander soort voorbereiding. Stuccen op uw oude stucwerk? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.  Stuccen op uw oude stucwerk Oud stucwerk hoeft niet altijd van de muren gehaald te worden. Het is bijvoorbeeld lastig om sommige soorten stucwerk te verwijderen wanneer …

Dit zijn dé trends in stucwerk van 2022

Gaat u verbouwen? Er zijn veel verschillende soorten stucwerk en afwerkingen waar u uit kunt kiezen, maar wat gaan we dit jaar veel zien? Wij hebben de belangrijkste trends in stucwerk van 2022 voor u op een rij gezet! Glad stucwerk blijft populair Houdt u van een moderne uitstraling? Kies dan voor glad stucwerk. Ook …

Het verschil tussen behangklaar en sausklaar stucwerk

Huiseigenaren kiezen steeds vaker voor strakke muren. Vroeger zag u in woningen nog wel eens de baksteen structuur, dit wordt echter steeds minder. De muren worden gestuct voordat ze gesausd of behangen worden, dit vraagt om verschillende technieken. Wij leggen graag uit wat het verschil is tussen behangklaar en sausklaar stucwerk!