Nieuws

Welk stucwerk past in uw woning?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van stucwerk. Van modern tot robuust. Stucwerk bepaalt de sfeer in het huis. Weet u welk stucwerk bij uw woning past? Wij helpen u graag een handje!

Leemstuc

Gaat u voor een warme uitstraling in huis? Dan is Leemstuc zeer geschikt. Het creëert een warme en fluweelachtige uitstraling. Leemstuc zorgt daarnaast voor een gezond binnenklimaat. Het is namelijk een product dat volledig uit natuurlijke materialen bestaat. Deze materialen hebben een uitstekende vochtregulerende, geluidsabsorberende en warmtevast vermogen. Deze wandafwerking is daarom perfect voor leefruimtes, zoals slaapkamers, kantoren of woonkamers.

Metallic stucwerk

Een echte eye-catcher in huis: metallic stucwerk. Het creëert een luxueuze en chique uitstraling. Metallic stucwerk is in verschillende varianten te verkrijgen: Messing, Brons, Aluminium, Koper, Zink, Tin, Roest, IJzer en Groen Oxide. Door verschillende varianten en manieren van aanbrengen te combineren kunt u ook gaan voor opvallende, rauwe, warme, natuurlijke of subtiele sfeer. Het is een heel veelzijdig stucwerk.

Betonlook

Deze mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken: de betonlook. Een look die vooral thuis voelt in industriële, landelijke of robuuste zetting. Deze look kan tot stand worden gebracht met Betonlook Pandomo, Beton Cire of Beal Mortex. Het voordeel van deze materialen is dat ze allen watervast zijn. Dit maakt ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de keuken of de badkamer.

Tadelakt

Een oase van rust creëren? Dat kan met Tadelakt. Het heeft een warme en kalme uitstraling. Het van origine Marokkaans stucwerk werd veel gebruikt in badhuizen en stoombaden, maar tegenwoordig zien we het ook steeds meer terug in keukens, badkamers of woonkamers. Door de stootvaste en ademende materialen is het uitermate geschikt voor vochtige ruimtes.

Behang- en sausklaar

Wilt u de sfeer van uw woning bepalen met behang of verf? Dat kan natuurlijk ook. Het is dan gemakkelijk om de ondergrond egaal te maken. Dit kunnen wij bijvoorbeeld met pleisterwerk. Dit is een dunne laag hechtgips, die wij zowel binnen als buiten kunnen aanbrengen.

Keuze

Heeft u een keuze kunnen maken? Wij geven u graag persoonlijk advies over het stucwerk dat bij woning past. Neem contact met ons op!

Nauwkeurig en kwalitatief stucwerk

Professionele afwerking van muren tot plafonds

Gekwalificeerde stukadoors en professionele materialen

Meer Tips & Tricks

Spacken of stucen? Wij vertellen het u!

Spacken en stucen: het zijn twee technieken om wanden en plafonds af te werken. Er zijn wel degelijk verschillende aspecten om rekening mee te houden. Wij zetten ze voor u op een rij!

Uw wanden opnieuw stucen: wanneer wel of niet?

Het opnieuw laten stucen van uw wanden geeft uw huis een geheel nieuwe uitstraling. Maar wanneer is het eigenlijk echt nodig om uw wanden opnieuw te laten stucen? In deze blog vertellen we er alles over!

Structuurpleister: alle soorten & tips op een rij

Bent u op zoek naar manieren om uw muren meer textuur te geven? Structuurpleister, ook wel bekend als sierpleister, is de oplossing! Deze veelzijdige afwerking kan zowel binnen als buiten worden toegepast en biedt verschillende texturen om uit te kiezen. In deze blog nemen we u mee in de wereld van structuurpleister, van de diverse …